menu.

Friske råvarer. God mad.

 

(Vedrørende allergener kontakt venligst personalet)

Frokost

2 SLAGS HJEMMESYLTEDE SILD

Stegt sild i eddike og marineret sild i citron vodka og dild. Hertil karrysalat, kapers, rødløg og æg fra Sønderho Gårdbutik

125,-

GRÆSKARSALAT MED GRØNKÅL OG FETA
Græskarkerner, mynte, sennepsvinaigrette
og hjemmebagt brød.
125,-

2 STK BAKSKULD
Saltet, røget og tørret ising med hjemmelavet remoulade, kapers, citron og rugbrød.
145,-

RIBBENSANDWICH
Velfærdsgris fra Grambogaard, krydret mayo, hjemmesyltet rødkål og agurk. Hertil skysauce og pommes frites.
145,-

FISK OG FRITTER
Torsk friteret i øldej, sauce tartare, pommes frites og mushy peas.
152,-

STJERNESKUD
Pandestegt og hvidvinsdampet rødspættefilet, færøsk røget laks, rejer, citron og rød dressing.
175,-

GODT TIL BØRN

(Kan bestilles til børn op til 12 år)

FISK OG FRITTER
Pandestegt rødspættefilet, ketchup, mayo, børnegrønt og pommes frites.
95,-
 

KYLLINGEVINGER
Stegte kyllingevinger fra Hopballe Mølle, ketchup, mayo, børnegrønt og pommes frites.
95,-

Aftenmenu

FORRET

Bagt torsk m. brunet smør, soja, kørvel, syltet æble og knoldselleri

Svampebouillon m. stegte svampe, confiteret æggeblomme og syltede løg

HOVEDRET

Velfærdskylling fra Hopballemølle

Græskarpuré, grønkål, porre, knuste kartofler samt portvinssauce

Den Grønne

Bagt blomkål m. ramsløg og persille, græskarpuré, syltede løg og knuste kartofler med krydderurter

DESSERT
 

Parfait m. æble og rosmarin, ganache og sprødt

3 gode oste fra Unika m. behørigt sylt og sprødt

2 retter,  265 dkk
3 retter,  325 dkk

 

Bestil bord

Du kan bestille bord til frokost og aften på telefonnummer 6092 6129.

Café Nanas Stue