menu.

Friske råvarer. God mad.

 

(Vedrørende allergener kontakt venligst personalet)

Frokost

Serveres fra kl. 12.00 – 15.00

2 SLAGS HJEMMESYLTEDE SILD

Stegt sild i eddike og marineret sild i citron vodka og dild. Hertil karrysalat, kapers, rødløg, æg og hjemmebagt rugbrød

125,-

SALATEN
Salat m. friteret kål, tomater, syltede løg, cashew dip
og hjemmebagt brød.
135,-

2 STK BAKSKULD
Saltet, røget og tørret ising med hjemmelavet remoulade, kapers, citron og rugbrød.
155,-

RIBBENSSANDWICH
Økologisk ribbensteg fra Bertels Gris, krydret mayo, hjemmesyltet rødkål og agurk. Hertil skysauce og pommes frites.
145,-

FISK OG FRITTER
Torsk friteret i øldej, sauce tartare, pommes frites og mushy peas.
155,-

STJERNESKUD
Pandestegt og hvidvinsdampet rødspættefilet, færøsk røget laks, rejer, citron og rød dressing.
175,-

GODT TIL BØRN

(Kan bestilles til børn op til 12 år)

FISK OG FRITTER
Pandestegt rødspættefilet, ketchup, mayo, børnegrønt og pommes frites.
95,-
 

BØRNEBURGER
Himmerlandskød, ketchup, mayo, børnegrønt og pommes frites.
95,-

Aftenmenu

Serveres fra kl. 17.30 til 20.00

FORRETTER

Bouillon af økologiske rødbeder, syrnet fløde, crudité af rødbede og crutons

Vesterhavstorsk m. æble og selleri, brunet smør, kørvel og soya

HOVEDRETTER

Skindstegt kulmule m. økologiske bladbeder
Blomkålspuré og sauce Blanquette

Ballotine af Hopballe Mølle kylling m. hasselnødder
confiteret lår, palmekål, græskarpuré, saltet agurk, jordskokkechips, knust kartoffel og sauce m. syltede sennepskorn

Bagt blomkål m. brunet smør og krydderurter
Økologiske bladbeder, syltede rødløg og knust kartoffel,  jordskokkechips og sauce Blanquette

 
DESSERTER
 

Syltede blommer m. Fanø Skibsrom og muscovado sukker, saltet honning is og citronverbena

3 gode oste fra Arla Unika m. syltede hyben, nødder og hjemmelavet knækbrød

 

PRISER

2 retter 275,-
3 retter 345,-

 

Bestil bord

Du kan bestille bord til frokost og aften på telefonnummer 6092 6129.

Café Nanas Stue