menu.

Friske råvarer. God mad.

 

(Vedrørende allergener kontakt venligst personalet)

Frokost

Serveres fra kl. 12.00 – 15.00

2 SLAGS HJEMMESYLTEDE SILD

Stegt sild i eddike og marineret sild i citron vodka og dild. Hertil karrysalat, kapers, rødløg, æg og hjemmebagt rugbrød

125,-

SALATEN
Salat m. friteret kål, tomater, syltede løg, cashew dip
og hjemmebagt brød.
135,-

2 STK BAKSKULD
Saltet, røget og tørret ising med hjemmelavet remoulade, kapers, citron og rugbrød.
155,-

RIBBENSSANDWICH
Økologisk ribbensteg fra Bertels Gris, krydret mayo, hjemmesyltet rødkål og agurk. Hertil skysauce og pommes frites.
145,-

FISK OG FRITTER
Torsk friteret i øldej, sauce tartare, pommes frites og mushy peas.
155,-

STJERNESKUD
Pandestegt og hvidvinsdampet rødspættefilet, færøsk røget laks, rejer, citron og rød dressing.
175,-

GODT TIL BØRN

(Kan bestilles til børn op til 12 år)

FISK OG FRITTER
Pandestegt rødspættefilet, ketchup, mayo, børnegrønt og pommes frites.
95,-
 

BØRNEBURGER
Himmerlandskød, ketchup, mayo, børnegrønt og pommes frites.
95,-

Aftenmenu

Serveres fra kl. 17.30 til 20.00

FORRETTER

Svamperisotto m. stegte svampe, parmesan og citron timian

Vesterhavstorsk m. æble og selleri, brunet smør, kørvel og soya

HOVEDRETTER

Skindstegt kulmule m. stegte rødder, hvidvin og sauce blanquette på sifon


Okse striploin (sous vide medium) Svampe, selleripuré, stegt julesalat m. valnødder og persille samt confiteret kartoffel og rødvinssauce

Bagt blomkål m. brunet smør og krydderurter
Stegt julesalat m. valnødder og persille, syltede rødløg og knust kartoffel og sauce blanquette på sifon

 
DESSERTER
 

Pocheret pære m. marcipan crumble, vanilje is, hvid chokoladesauce og skovsyre

3 gode oste fra Arla Unika m. syltede hyben, nødder og hjemmelavet knækbrød

 

PRISER

2 retter 275,-
3 retter 345,-

 

Bestil bord

Du kan bestille bord til frokost og aften på telefonnummer 6092 6129.

Café Nanas Stue